Kärsivällisyyttä ja optimismia huokuvaa, yksityiskohtaista kauneutta — Mustat pronssiset mudra-kädet

IMG_20180426_203627_515

Tiedättekö sen tunteen, kun olette haaveilleet jostakin jo kauan sitten, ja sitten se jokin löytää eteesi yllättäen?

Minä ihastuin valtavasti jo aikoja sitten Love Warriorsin valikoiman mustiin pronssisiin mudra-käsiin, mutta jotenkin ajan mittaan unohdin koko asian. Sitten yksi päivä nuo mustat kaunokaiset jostain taas sinkoutuivat silmieni eteen. Minulta löytyi jo ennestään yksi punertava vintage-pronssikäsi, mutta en silti voinut vastustaa.

Ei kai kodissa voi olla liikaa pronssia? Pronssihan on enimmäkseen kuparia, joka on uskomuksien mukaan mm. optimismia, vapautuneisuutta ja kekseliäisyyttä huokuva metalli.

Mikä mudra-käsi sitten on? Mudra on lukko, joka sineitöi, lukitsee tai ohjaa energiavirtaa ja heijastaa sitä aivoihin. Joogien käsien asentoja kutsutaan mudriksi. Kuvien pronssikäsien asento lienee Shuni Mudra, jossa keskisormi ja peukalo kohtaavat toisensa. Tämä mudra edustaa kärsivällisyyttä, tarkkanäköisyyttä, sitoutumista ja itsekuria. Lisäksi se auttaa muuttamaan negatiivisia tuntemuksia positiivisiksi.

IMG_20180427_172120_022

Käsien yhteydessä ostin myös muutaman hiekkakivisen ja yhden puisen vintage-patsaan. Patsaat ovat vanhoja, papualaisia amuletteja, joiden on uskottu suojelevan kotia pahoilta hengiltä ja negatiiviselta energialta. Minut paremmin tuntevat tietävät, että olen tällaisten esineiden edessä niin sanotusti sulaa vahaa.

Love Warriors on ollut jo vuosia yksi suosikkibrändeistäni. Rakastan heidän mystistä, boheemia ja uniikkia valikoimaansa niin kodin tavaran kuin vaatteiden ja korujenkin suhteen. Aina silloin tällöin saatan palkita itseni tilaamalla sieltä jotakin pientä kotiin.

IMG_20180426_203540_915

Kirjoitin aiemmin ekologisesta sisustamisesta, ja kerroin postauksessa välttäväni uuden ostamista. Love Warriorsin tuotteet ovat itse tuotettuja, käsin tehtyjä löytöjä, vintage-löytöjä sekä valokuvataidetta – eivät siis mitään halpatuotettua massatavaraa.

Tämä on yksi harvoista tuntemistani ulkomaisista toimijoista, joiden missiota mielelläni kannatan – heidän tavoitteensa on levittää rakkautta ja inspiraatiota kauniilla, uniikeilla ja käsin tehdyillä esineillä, ja jokaisen heidän tuotteensa taustalla on aina tarina.

IMG_20180426_203434_675

Eivätkö olekin upeita? Mustat mudra-kädet ovat hapetettua pronssia, ja ne on valmistettu käsin Latvian maaseudulla, josta niitä on lopulta päätynyt Love Warriorsin valikoimiin. Tarkoitukseni on joskus ruuvata kädet seinälle, ja asettaa niihin kauneimmat riipukseni roikkumaan.

Minkälaisia tarinoita sinun esineisiisi liittyy?

IMG_20180430_203140_788

IMG_20180426_203719_648

Rose1

4f847-allekirjoitus2bkiitu

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s