Matkakuume, Simpukoita Balilta ja pari sanaa ystävyydestä

IMG_20181007_205410_877

Matkustelu.

Se on jäänyt minulta vähälle. Olen matkustanut elämäni aikana Kreikkaan, Englantiin, Ruotsiin, Espanjaan ja Norjaan. Siinäpä ne taitavat olla. Pikaista vaihtoa Wienin lentokentällä tuskin lasketaan.

En ole vuosiin haikaillut maailman tuolle puolen, etenkään lämpimiin kohteisiin. Eteläisiä kohteita enemmän tunnen vetovoimaa esimerkiksi Norjan pohjoisosiin turkoosien vuonojen ja jylhien vuorten huomaan tai Skotlannin vehreille ylämaille ja karuille rannikoille – luontoon, kauas turisteista. Balissa sekä Indonesian nurkilta alkavassa Polynesian saariryhmässä tuntuu kuitenkin olevan sitä jotakin, joka kiehtoo.

Ystäväni palasi äskettäin juurikin Balilta. Ihanien reissukuulumisten päivittämisen jälkeen matkakuume on vallannut mieleni. Nyt minäkin, hiljaiseen pohjoiseen kaipuuta tunteva kaappi-introvertti haluan ehdottomasti päästä kokemaan tuon niin kutsutun jumalten saaren.

Oletko sinä käynyt Balilla?

Kuulisin mieluusti kaiken kokemuksestasi!

IMG_20181007_205808_368

Tuo ihana ystäväni toi minulle matkaltaan nämä käsin keräämänsä aarteet. Nyt minullakin on hitusen sitä kuuluisaa Balin taikaa kotonani.

”Joskus tapaamme mystisesti ihmisen, joka tunnustaa sen, keitä me olemme ja mihin kykenemme. Sen ansiosta loistamme kirkkaimmin. — Rusty Berkus

Niin. Siinä se kiteytyy. Tosiystävän edessä et voi olla mitään muuta kuin se, kuka oikeasti olet. Hän tuntee sinut liian hyvin, ja yhtä lailla sinä tunnet hänet.

Kiitos kun olet ♡

Friendship is like the sea, you can see the beginning but you can't see the end.

Rose14f847-allekirjoitus2bkiitu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s