KIITU

IMG_20160411_110609

KIITU Visuals, Stories and Photography on visuaalinen matka sisustuksen, herkkujen, tarinoiden ja luonnon pariin.

Luonnollisestikin edellä mainitut asiat ovat sydäntäni lähellä. Luonnossa maadoitun. Sieltä ammennan voimaa sekä inspiraatiota. Voisin viettää tuntikausia sammakkolammella kutua tutkiskellen tai lintutornissa kevätmuuttoa ihastellen.

Toisaalta taas viihdyn kotona vähän liiankin hyvin. Tämän vuoksi sisustaminen on yksi intohimoistani. Sisustuksessa arvostan aitoja ja ekologisia materiaaleja, kirppislöytöjä ja muotoilua. Olen täysin hurahtanut aitoihin itämaisiin villamattoihin ja vanhoihin huonekaluihin sekä esineisiin. Kaikki oudolla ja mystisellä tavalla kaunis ja jopa vähän synkkä kiehtoo. Vanhoissa esineissä ja huonekaluissa eniten viehättää niiden taustalle kätkeytyvät tarinat.

Rakastan aivan kaikkea luovaa, kuten valokuvausta, piirtämistä ja maalaamista. Karaokessa laulan usein slovareita, mutta autossa uskaltaudun revittämään Roxetteakin. Haaveilen aloittavani pianonsoiton vuosien jälkeen uudelleen, vain sopiva piano puuttuu.

Syön mahdollisimman luomusti ja enimmäkseen kasvisruokaa, joten nuokin aiheet saattavat joskus täällä vilahtaa. Entisenä kakkubloggaajana saatan joskus julkaista reseptejäkin. Kyökissä touhuamiseni on usein kaoottista ja sotkuista, mutta lopputulokseksi pyrin luomaan aina yksityiskohtaisen kauniin ja visuaalisesti herkullisen tuotoksen. Niinhän sitä sanotaan, että ihminen syö myös silmillään.

Työskentelen päivisin sisältömarkkinoinnin parissa sosiaalisen median asiantuntijana ja tuottajana. Voin sanoa olevani unelma-alalla. Rakastan tarinoita sekä tarinallisuutta, ja se saa näkyä myös blogissani.

Olet lämpimästi tervetullut lukemaan ja inspiroitumaan!

 

Nimetön suunn.malli (5)

4f847-allekirjoitus2bkiitu

Nimetön suunn.malli (21)